Eesti toidu kuu avaüritus KOKAD JA KALAD

Pühapäev 4.09 | Kell 13:00- 15:00 | Koguva sadam, Muhu saar

Eesti toidu kuu avamise puhul valmistavad kokad lähemalt ja kaugemalt Koguva sadamas suurepärast tänavatoitu/sadamatoitu kohalikest kaladest.

Peategelased KOKAD
• Emmanuel Wille ja Kuressaare Ametikooli noorkokad – nende kala LEST
• Irina Arhipova ja Kuressaare Ametikooli noorkokad – nende kala HAUG
• Ott Raud ja Castello Restoran Pizzeria meeskond – nende kala ÜMARMUDIL
• Meeskond Räime Pätid – nende kalad RÄIM JA SÄINAS
• Koost Muhu Resto meeskond – nende kala AHVEN

Päeva juhib Urmas Vaino
Muusikalist meeleolu loob Paul Neitsov

Kell 15.00 võimalus osa saada Muhu Muuseumi toidutuurist “Tooma talu toidulugu”
Giidiga tuur Muhu Muuseumi hoonetes ja ruumides, mis on seotud muistse toidu hankimise, tegemise, säilitamise ja tarbimisega.
16.00 pakutakse tuuril osalejatele suupisteid: Muhupärast lihaleiba ja õunarokka
Kohapeal saab osta retseptiraamatu, mis sisaldab Muhupäraseid retsepte 20saj. I poolest.

Tuuri maksumus 3€/1 inimene
Muistse talutoidu retseptiraamatuke 1€ (saab osta soovikorral).
Tuurist osalemine tuleb eelregistreerida tegevus@muhumuuseum.ee

logo-eestitoit_et meeelumin

koguva-sadam MuhuMuuseum logo