MENÜÜ

Eriõhtusöök Põrsas Kotis

 13.09 |kell 17:00 | Salapärane koht 🙂

Vanarahvas arvas, et põrsa ostaks kotis ainult poolearuline või see, kellel raha nalja pärast pillata on. Aga kui põrsast müüb keegi, kelle usaldusväärsuses kahtlemine oleks iseenda solvamine?

Saaremaa Toidufestival on leidnud ühe erilise koha Saaremaal, kuhu täna väga paljud ei satu, küll aga on võimalus põnevaks avastuseks 13.09 õhtusöögil osalejatel – kes enne kohale jõudmist ei tea,mida pakutakse ega kus toimub!

Seekord teeme veel midagi erilist, koti sisu pakuvad ainult naised, kes on super lahedad, töökad, vaimustavad !!!

Viis menüükäiku, mis ei jäta kedagi külmaks. Festivali vägeva kulminatsiooni eel. Ja mis kõige tähtsam – ahvatlevat koti sisu pakuvad need, kes tunnevad selles peituvat sisu pareminigi kui keegi teine.

Kristiina Rand

Saaremaa mitmekülgne naine, kes peale kümneid aastaid turismitööd on jõudnud oma suure kire toiduvalmistamise juurde! Õppinud pagari eriala, omandanud kondiitri kutse, loonud ettevõtte Mark Bakery. Sügisel ootab lisaks ees uus väljakutse Kuressaare Ametikoolis kondiitreid ja pagareid õpetades. Eelistab head ja puhast Saaremaist toorainet. Meeldivad klassikalisied küpsetised tänapäevases vormis, lihtsad, puhtad maitsed.

 

 

 

 

 

 

Leena Mölder

Naine kes igapäevaselt askeldab Kuressaare Linnateatri kohvikus Café Remark pakkudes maitseelamusi nii tearikülastajatele kui cateringi tehes. Imelised trühvlid, mis Leena käe all valmivad on on täis üllatust ja maitseelamust.  Leena suurepärased oskused pärinevad katsetustest, proovimisest, kirest ja elukoolist.

 

 

 

 

 

 

Pille Petersoo

Pille on sotsioloog, kelle huvi toidu vastu.  Ta on populaarse Nami-Nami.ee portaali looja ja eestvedaja, kolme kokaraamatu autor, ajakirja Kodu & Aed köögitoimetaja. Pille peab ennast eelkõige hobikokaks.

 

 

 

 

 

Kerlin Ledis

Kerlin on Haapsalu lähistel asuva väikese Altmõisa Külalistemaja peakokk. Ta peab lugu heast, puhtast ja hooajalisest kodumaisest toorainest. Kirg jahil käimise vastu annab talle võimaluse palju ulukiliha kasutada. Sellest on valminud ka kokaraamat. Lisaks õpib ta sommeljeeks, koolitab kokkasid ja toimetab kaasautorina Toit ja Trend ajakirjas. obi üheskoos.

 

 

 

 

 

Kertu Lukas

Kertu on inimene, kelle elu keerutanud ümber toidu, alustanud toiduajakirjanikuna, seejärel õppinud kondiitriks ning sommeljeeks. Igapäevaselt võib leiab teda askeldamas Tallinnas Suhkruingli nime all tegutsevas ettevõttes. Kertut peetakse täna Eestis üheks tuntumaks ja tunnustatumaks kondiitriks, aga seellegipoolest saab ta edukalt  hakkama ka vähem magusate roogade tegemisega.

 

 

 

 

 

Põrsa kotis saamiseks tuleb tasuda: 99 €/ 1 osaleja

Kott sisaldab:

Õhtusöögil “Põrsa kotis” osalemiseks kirjuta: info@saaremaatourism.ee
Broneerimise järgselt väljastatakse koheselt arve, mis ei kuulu tühistamisel tagastamisele.

Kohtade arv on piiratud!

Üritust pildistatakse ja osaliselt ka filmitakse, jäädvustused avalikustatakse Saaremaa Toidufestivali Facebookis, Instagrammis ja kodulehel.

Ruigab põrsas või ostja – mäng on mäng! Aga see väärib kahvlit!

Toit õnneks ei vali – hääst sööjast on tal ikka hää meel!

 

Toetajad