MENÜÜ

Eriõhtusöök Põrsas Kotis

 13.09 |kell 17:00 | Salapärane koht 🙂

Eriõhtusöök Põrsas Kotis on midagi ülimalt salapärast …

Vanarahvas arvas, et põrsa ostaks kotis ainult poolearuline või see, kellel raha nalja pärast pillata on. Aga kui põrsast müüb keegi, kelle usaldusväärsuses kahtlemine oleks iseenda solvamine?

Saaremaa Toidufestival on leidnud ühe erilise koha Saaremaal, kuhu täna väga paljud ei satu, küll aga on võimalus põnevaks avastuseks 13.09 eriõhtusöögil osalejatel – kes enne kohale jõudmist ei tea, mida pakutakse ega kus toimub!

Seekord teeme veel midagi erilist, koti sisu pakuvad ainult naised, kes on super lahedad, töökad, vaimustavad !!!

Kuus menüükäiku, mis ei jäta kedagi külmaks. Festivali vägeva kulminatsiooni eel. Ja mis kõige tähtsam – ahvatlevat koti sisu pakuvad need, kes tunnevad selles peituvat sisu pareminigi kui keegi teine.

Kristiina Rand

Saaremaa mitmekülgne naine, kes peale kümneid aastaid turismitööd on jõudnud oma suure kire toiduvalmistamise juurde! Õppinud pagari eriala, omandanud kondiitri kutse, loonud ettevõtte Mark Bakery. Sügisel ootab lisaks ees uus väljakutse Kuressaare Ametikoolis kondiitreid ja pagareid õpetades. Eelistab head ja puhast Saaremaist toorainet. Meeldivad klassikalisied küpsetised tänapäevases vormis, lihtsad, puhtad maitsed.

 

 

 

 

Kadri Kroon

Kadri on eelkõige  tuntud kui veinimaailma saadik ja paadunud toiduhuviline. Olles elanud perega aastaid Ameerikas, on nüüd elamas Talinnas aga juba teist suve Muhu saarel Koguva külas on Bottengarni butiikkülalistemaja ja restorani Noodakuur perenaine. Kadril on ka Tallinnas tapase- ja veinibaar la Rumbi. Lisaks on Kadri ajakirja Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja.

 

 

 

 

Pille Petersoo

Pille on sotsioloog, kelle huvi toidu vastu.  Ta on populaarse Nami-Nami.ee portaali looja ja eestvedaja, kolme kokaraamatu autor, ajakirja Kodu & Aed köögitoimetaja. Pille peab ennast eelkõige hobikokaks.

 

 

 

 

 

Kerlin Ledis

Kerlin on Haapsalu lähistel asuva väikese Altmõisa Külalistemaja peakokk. Ta peab lugu heast, puhtast ja hooajalisest kodumaisest toorainest. Kirg jahil käimise vastu annab talle võimaluse palju ulukiliha kasutada. Sellest on valminud ka kokaraamat. Lisaks õpib ta sommeljeeks, koolitab kokkasid ja toimetab kaasautorina Toit ja Trend ajakirjas.

 

 

 

 

Kertu Lukas

Kertu on inimene, kelle elu keerutanud ümber toidu, alustanud toiduajakirjanikuna, seejärel õppinud kondiitriks ning sommeljeeks. Igapäevaselt võib leiab teda askeldamas Tallinnas Suhkruingli nime all tegutsevas ettevõttes. Kertut peetakse täna Eestis üheks tuntumaks ja tunnustatumaks kondiitriks, aga seellegipoolest saab ta edukalt  hakkama ka vähem magusate roogade tegemisega.

 

 

 

 

Heli Paenurk

Tartu naine on avastanud Saaremaa mere kohina ja purjede vilina olles Roomassaare kohviku perenaine. Igapäevaselt juba 42 aastat kokkamisega kokku puutununa, pole Heli veel sellest tööst tüdinud. Hommikul ärkates tunneb head meelt, et ta teeb tööd mida naudib hoolimata raskustest.

 

 

 

 

 

Eriõhtusöök “Põrsas Kotis” saamiseks tuleb tasuda: 99 €/ 1 osaleja

Kott sisaldab:

Eriõhtusöögil “Põrsa Kotis” osalemiseks kirjuta: info@saaremaatourism.ee
Broneerimise järgselt väljastatakse koheselt arve, mis ei kuulu tühistamisel tagastamisele.

Kohtade arv on piiratud!

Üritust pildistatakse ja osaliselt ka filmitakse, jäädvustused avalikustatakse Saaremaa Toidufestivali Facebookis, Instagramis ja kodulehel.

Oleme tänulikud kui jagad ka meiega oma maitseelamusi, selleks palun oma Instagrammi postitustel kasutada #saaremaatoidufestival või täägi meie Facebooki oma FB postitusi tehes @saaremaatoidufestival. Sinu nõusolekul jagame parimaid pilte ka meie sotsiaalmeedias.

Ruigab põrsas või ostja – mäng on mäng! Aga see väärib kahvlit!

Toit õnneks ei vali – hääst sööjast on tal ikka hää meel!

 

Toetajad