Galaõhtusöök “Talendid koju”
Reedel 09.09.2016 | Kell 18:00 | Kuressaare Ametikool
Saaremaalt tuule tiibadesse saanud andekaid ja edukaid kokki leiab paljude tuntud Eesti ja maailma toitlustuskohtade köökidest. Lisaks tuleb tunnistada, et suur enamus nendest on oma esimese toidutegemise algõpetuse saanud Kuressaare Ametikoolist.
Saaremaa Toidufestival toob üheks õhtuks tagasi kooliseinte vahele andekad Kuressaare Ametikooli vilistlased.
Meie talendid valmistavad üheskoos suurepärase kuuekäigulise galaõhtusöögi, kuhu tuuakse maitseid ja meeleolusid nii mandrilt kui ka Euroopa südamest.
Osalevad talendid:
• Heinrich Liis (Rootsi suursaatkond Brüsselis – peakokk)
• Tormi Sikk (Restoran Konrad – vanemkokk)
• Risto Laanet (Kohvik Mosaiik – peakokk)
Üllatuskokteili valmistab majutusteeninduse eriala vilistlane Mari Trall (Sadama Suveterass – Tallinn).
Ühe käigu valmistavad ametikooli kokad Emmanuel “Manu” Wille (Olde Hansa peakokk) juhendamisel.
Veinivaliku paneb kokku sommeljee Karel Veski (Liviko).
Professionaalseid kokki abistavad ja kliente teenindavad ametikooli õpilased.
MENÜÜ
Suitsuangerja kreem
tudraseemne krõpsul kiirmarineeritud murulauguga
Laagerdatud räimefilee
Muhu leiva õhikul mustjuure kreemi ja fermenteeritud kurgiga
Selge kukeseene supp
erineval viisil valmistatud metsaseente ja küpsetisega
Siig kohevas soolakoorikus
Velouté vahu, porgandikreemi ja röstitud miniköögiviljadega (porgand, peet)
Pöide õllega mooritud veise põsk
porrutuhaga paneeritud kartulisilinder, röstselleri kreemi ja marineeritud sinepiseemnetega.
Magus õunajäätis
värskete marjade, marjakrõpsude ja- vahuga
Petit fours
Iga käigu juurde lisaks sobiv jook.
Galaõhtusöögi hind: 55 €/ 1 inimene. Hinnas ka mittealkohoolsed ja alkohoolsed joogid.
Riietus: pidulik
Kohtade broneerimine ja piletid kuni 7.09 õhtu: ametikooli hotel Mardi, info@hotelmardi.eu, +372 45 24 633
Kohad saadaval vaid ette broneerides, mida soovitame teha varakult, kuna kohtade arv on piiratud.
Asukoht: Vallimaa 5a/Kohtu22, Kuressaare, ruum K4