Infopäev „Väiketootja võimalused toodangu turustamisel restoranidele“ Arensburg hotelli konverentsisaalis
Neljapäev 11.09.2014 | Kell 11:00 | Arensburgi hotelli konverentsisaal
Restoranid ja toitlustusasutused võivad olla kohalikele väiketootjatele heaks müügikanaliks oma toodangu turustamisel. Infopäev väiketootjatele turustamise võimalustest restoranidele on suunatud eelkõige väikestele põllumajandustootjatele, kes tegelevad või soovivad hakata tegelema oma toodete turustamisega restoranidele ja toitlustusasutustele.
Infopäeva sisu: restoranide ootused toote kvaliteedile ja tarnekindlusele, tooraine väärindamine, tootearendus, hinnaotsused, pakendid, turustuskanalid.
Kava:
Infopäeva korraldaja on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK, www.epkk.ee), mis loodi 28. juunil 1996. aastal eraõigusliku põllumajandustootjate ja -töötlejate ühendusena. EPKK on tegelenud nii suurte kui väikeste toidutootjate ja ise oma toodangut väärindavate põllumajandustootjate koolitusega läbi oma ajaloo. EPKK korraldab igal aastal vähemalt 6 suurt konverentsi: aiandusfoorum, teraviljafoorum, maaelufoorum, lihafoorum, piimafoorum ja konverents Aasta Põllumees. Suurematel foorumitel osaleb umbes 200 inimest ja väiksematel umbes 100. Lisaks antakse igal aastal välja umbes 36 lk trükis iga foorumi teemade kohta. Regulaarselt antakse välja turuinfo trükiseid erinevates valdkondades. EPKK annab välja infolehte, mis kajastab põllumajanduse ja toiduvaldkonna teemasid. EPKK korraldab mitmeid teisi koolitusi, infopäevi ja õppereise välisriikidesse.
Infopäevale registreerimine hiljemalt 8.09:
Evi Randpere e-mail: evi@epkk.ee või tel 50 97 819
Osalustasu:
Koolituse maksumus on 7 EUR/inimene, EPKK liikmetele, põllumajandustootjatele ja toidutootjatele on koolitus tasuta.
Infopäeva toimumiskoht:
Arensburg hotelli konverentsisaal Lossi tänav 15, Kuressaare