Meistriklass kuumade jookide trenidest. Tule uudistama!
MENÜÜ

Kuumade jookide meistriklass

Meistriklass 13.september | kell  12.00| Asa Spa Hotellgemoss

Ühe Eesti juhtiva HoReCa tarnija – Gemossi – jookide kategooria juht Haim Vital Grinfeld annab Saaremaa Toidufestivali raames meistriklassi.
Olles paljude maailma joogibrändide saadikuks Eestis, annab Haim Vital hea ülevaate rahvusvaheliselt kogutud andmetest ning joogimaailma trendidest, mis on alles Eestisse jõudmas.monin

Meistiklass info

Soovid tutvuda teemakohase blogiga – kliki SIIN

👉Kes on selle hooaja tarbijad?
👉Kuidas mõjutab sektorit inflatsioon ja elukalliduse tõus?
👉Tehnoloogia – kas AI mõjutab ka meie äri?
👉Kvaliteet vs kvantiteet preemiumbrändide vaates.
👉Milliseid pakendeid eelistavad tarbijad kaasamüügil?
👉Kohviäri: Mida teha piimaga? Kas jääkohv kuulub ainult suvehooaega? Mocha uus tulemine.
👉Baarid ja restoranid: Milline alkohol on sel hooajal populaarne? Kas marja-ja puuviljamaitsed on endiselt rahva lemmikud? Mis on kuumad kokteilid ja spritzid? NO- ja LOW ABV joogid – kas endiselt trendikad?
👉Kas ja kuidas saavad kokteilid ja muud joogid tervislikumaks muutuda?
👉Värvid ja tekstuurid – mahlamullidest värviliste kohvijookide, söödavate kaunistuste ja kauapüsiva vahuni.
👉Vesi – kuidas pakkuda kvaliteeti eriti jätkusuutlikult samal ajal raha kokku hoides?

Gemossmeistriklass

Gemoss on juhtiv tarnija HoReCa sektoris. Toorained kulinaaria- ja kondiitritööstuse jaoks, professionaalsed nõud ja köögiseadmed baaridele ja restoranidele.

Jaga meiega oma emotsioone

Tasub silmad lahti hoida ja jälgida festivali FacebookisInstagramis ja sirvida kodulehel.

Kenast sööjast on ka toidul hea meel!

Selleks, et hea maitseelamus saaks tiivad, inspireeri teisigi: Instagrami postitustel palume kasutada @saaremaatoidufestival / #saaremaatoidufestival ning Facebooki postitustes täägida Saaremaa Toidufestival või lisada @saaremaatoidufestival. Sinu nõusolekul jagame parimaid pilte oma kanalites.

Kohtumiseni!