Helen on aastaid töötanud kokana ja küpsetamispisik on tal küljes olnud väikesest peale. Annika küpsetamishuvi sai alguse aga kokaõpingutest. Butiigi nimi Avella on kombinatsioon Annika ja Heleni neiupõlvenimedest Aavik ja Ella.
Avella Tordibutiik/Kohvik
Avella Tordibutiik Saaremaa Restoranide Nädala menüü
PALUN JÄLGI:
Avella on suletud laupäeviti ja pühapäeviti (10.-11.09 ja 17.-18.09)
Kohtade broneerimine KOHUSTUSLIK: +372 5629 2016
Kahekäiguline lõunasöök 8.-9.09 ja 12.-16.09 hinnaga 15€ / 1 inimene
Joogid ei kuulu Restoranide Nädala menüü hinna sisse.
Asukoht: Tallinna 26, Kuressaare
Facebook: Avella Tordibutiik
Instagram: @avella.tordibutiik
Avella lugu
Avella tordibutiik avas uksed 2017. aasta kevadel . Omanikud Helen ja Annika on mõlemad väljaõppinud kokad ja kondiitrid ning osalenud mitmetes kondiitritoodete õpitubades ja täiendanud end tordi kaunistamise koolitustel.
Tordibutiigi valikus on mitmesuguseid kooke ja torte ning ka tassi- ja pulgakoogid, makroonid, trühvlid, küpsised, võileivatordid. Samas on sortimendis ka valik pagaritooteid. Tehakse eritellimustooteid tähtpäevadeks, pulmadeks, sünnipäevadeks ja muudeks pidudeks.
Jaga meiega oma emotsioone
Saaremaa Toidufestivali info leiad Facebookis, Instagramis ja kodulehel.
Oleme tänulikud kui jagad ka meiega oma maitseelamusi, selleks palun oma Instagrami postitustel kasutada @saaremaatoidufestival / #saaremaatoidufestival või täägi meie Facebooki oma FB postitusi tehes @saaremaatoidufestival. Sinu nõusolekul jagame parimaid pilte ka meie sotsiaalmeedias.